Natuurlijk en energiezuinig verwarmen.

Wilt u comfortabel, energiezuinig en stijlvol verwarmen? Dan moet u beslist kennismaken met de innovatieve panelen voor infraroodverwarming van Welltherm. Een net gerenoveerde badkamer, een volledige woning of een montagehal, onze panelen brengen een gezellige, gezonde en natuurlijke warmte binnen in elke ruimte.

Wat zijn de voordelen van infraroodverwarming?

Energiezuinig en milieuvriendelijk

Lager verbruik door optimale en snelle warmteverdeling en constante kamertemperatuur. Elk paneel bestaat voor 100% uit recycleerbare materialen. Ze kunnen gebruikt worden als hoofd- of bijverwarming.
Infraroodverwarming is duurzame energie.

Voordelig

Een aantrekkelijke aankoopprijs, 5 jaar garantie automatisch inbegrepen. De panelen vertonen geen slijtage, wat hun levensduur aanzienlijk verlengt. Er zijn eveneens geen onderhoudskosten.
De installatie kan geleidelijk of slechts in één ruimte gebeuren (bv. eerst in de woonkamer of enkel in een pas gerenoveerde badkamer).

Praktisch en flexibel

Snelle en eenvoudige installatie zonder ingrijpende werken. Geen plaatsverlies wegens geringe dikte van de panelen, geen nood aan een aparte stookruimte of watervoorraad en enkel een standaard elektrische aansluiting nodig.
U kunt de panelen in elke ruimte aanbrengen, zowel tegen de muur als tegen het plafond. De panelen zijn verhuisbaar.

Veilig en gezond

Volledig geruisloze en geurloze werking.
Geen risico op CO-vergiftiging, geen stofcirculatie en een stabiele luchtvochtigheid

Decoratief

Stijlvol en mogelijkheid tot personalisatie van de panelen. Keuze uit een ruim gamma kleuren. Vindt u niet onmiddellijk iets naar uw zin? Dan kleedt u het paneel gewoon aan met uw eigen favoriete foto! Als u dit wenst, zorgen we ook voor een bijpassend kader.

RAL verwarmingspaneel

RAL verwarmingspaneel

Vuurrood voor uw slaapkamer, tinten van blauw voor uw keuken of misschien eerder een subtiel beige. Welltherm Infrarood verwarmingspanelen kunnen worden ontworpen in alle standaard RAL-kleuren. Naast de frameloze optie kan u het frame eveneens in de gewenste RAL kleur vragen.

Verwarmingsbol

Verwarmingsbol

De stijlvolle infrarood verwarmingsbollen (Heatsphere) zijn meer dan alleen decoratieve elementen voor uw lobby, galerij of kamers met hoge plafonds. Door de gelijkmatig verwarmde onderste hemisfeer, zijn ze ook 360° indoor heaters. De Heatsphere combineert aangename, 360° warmte met een uniek interieur.

Verwarmd krijtbord

Verwarmd krijtbord

Melk, suiker, 6 eieren. "Schat, het eten staat in de koelkast!". Of u nu een aantekeningen wil maken of een persoonlijke boodschap wil schrijven, het matzwart oppervlak van dit paneel verwarmt uw kamers gelijkmatig en op een milieuvriendelijke manier en bied tegelijkertijd een oppervlak om op schrijven.

Foto verwarmingspaneel

Foto verwarmingspaneel

Laat uw fantasie de vrije loop en ontwerp uw eigen persoonlijke afbeelding Verwarming Panel of selecteer het gewenste motief. U kunt ook kiezen voor een aangepaste frame om perfect te gaan met uw kunst stuk.