LED verlichting op maat

L&S Elektro is voortdurend op zoek naar de nieuwste en meest performante LED-technologie├źn. Daarbij testen we uitvoerig de producten van verschillende leveranciers, waarna we de best scorende modellen opnemen in ons gamma. Zo vindt u bij ons voor elke verlichtingsbehoefte de ideale oplossing.

Wat zijn de voordelen van LED verlichting?

Milieuvriendelijk

Minder CO2-uitstoot door een laag verbruik en wegens eenvoudig productieproces. LED lampen bevatten geen kwik, wat afvalverwerking en recyclage makkelijker maakt.

Optimale lichtkwaliteit

LED lampen hebben een hoge lichtintensiteit en -helderheid. Ze hebben een uitstekende kleurweergave, ook van zacht, geel licht.

Zuinig

Een LED lamp verbruikt 50% minder dan een spaarlamp en zelfs 90% minder dan een gloeilamp.

Veilig

Geen brandgevaar omdat een LED lamp niet opwarmt. Ze hebben eveneens geen uv-stralen of elektromagnetische straling.

Lange levensduur

LED lampen gaan tot 100 keer langer mee dan een gloeilamp en 3 tot 7 keer langer dan een spaarlamp. Ze zijn ongevoelig voor temperatuurschommelingen en schokken.

Veelzijdig

LED lampen zijn geschikt voor alle toepassingen: in huis, in handels- en kantoorruimtes, buitendecoratie, reclamepanelen, ... . Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke formaten, sterktes en kleuren.

Onze service begint bij een advies op maat

Als uw partner in innoverend en energiezuinig verlichten begeleiden we u van begin tot einde bij uw project. Dit doen we door eerst een grondige analyse te maken van uw verwachtingen en van de te verlichten ruimte. Daarna stellen we u een oplossing voor die optimaal aansluit bij uw behoeften.

Want uw comfort is onze missie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak!